skip to Main Content

Yes I am in for it

Op 21 a.s. mei organiseert Katjong & Melati Reunion Moods een heerlijke soul & funk party. De piekjaren van de soul en funk muziek,-  zo eind jaren zeventig en jaren tachtig -, die als tijdloos worden ervaren. Op deze avond hoor je een aaneenschakeling van die muziek. Ook de nummers die je al lang niet meer gehoord hebt. Soul, funk en disco. Dansen, bewegen, luisteren en vooral het direct in je lichaam ervaren. Centraal staat de muziek van die generatie zoals je die kent maar ook cool gemixt voor de andere generaties. We willen iedereen zoveel mogelijk op de dansvloer happy en groovy. Alle generaties zijn van harte uitgenodigd om soul in je body te laten shinen.  Een festijn met aanstekelijke soul overdracht.

.

Organisatie en betekenis

De organisatie is Indisch gekleurd. De wortels van onze ouders liggen in Indonesië en in Nederland. De tweede generatie Indo´s hebben zowel Indische als Nederlandse cultuur elementen. Zo zijn muziek en cultuur verweven geraakt in de tweede generatie met een beetje van dit en een beetje van dat. Maar ook de nazaten van hen,- de derde en vierde generatie -, zijn ermee gekleurd. ´The best of both worlds ´.

Katjong & Melati Reunion Moods speelt in op die tweezijdigheid door bijeenkomsten te organiseren die een gevoel van reünie en spontane Indische gastvrijheid oproepen. Herkenbaarheid door de generaties heen waarbij het senang voelen voorop staat. Vanuit de Gordel van Smaragd ´water-valt´ iedere generatie ´the best of both worlds´ .  

 

 

Bij iedere bijeenkomst is uiteraard een ieder welkom ongeacht leeftijd of komaf. Zoals het thuis bij de Indische families ging schoof een ieder achter een tafel of gewoon in de bank met een bord nasi goreng, rendang, sambel goreng boontjes etc. En vervolgens, wil je nog meer? Heb je genoeg, isternogmeer. Tjobah je probeert de nasi koening. 

De kickoff met een uptempo dansfestijn.

K&M Reunion Moods trapt af met een soul, funk en discoparty. De coronamaatregelen zijn passé en het is tijd om weer leuke en gezellige dingen te gaan ondernemen. Wees erbij op deze avond en bouw weer nieuwe positieve herinneringen. Een gezellig avond, coronapondjes inwisselen, bekenden en onbekenden ontmoeten, heerlijk dansen en je senang voelen.

De zaal gaat om 19.30 uur open. De muziek stopt om 24.00 uur. Na babbelen kan daarna nog. Natuurlijk zijn er Indische hapjes te krijgen. Bestel uw Ticket à € 10,00  via info@huisvandewestrand.nl Vol is vol. 

K&M Reunion Moods werkt samen met het ´Huis van de Westrand´ om reunion bijeenkomsten te organiseren. Het Huis van de Westrand is een gezellige en ruime locatie in de Westrand met voldoende gratis parkeerruimte voor de deur, gelegen aan de Sint Lucasplein 3- 4703 HX Roosendaal

Tot 21 mei. Ja toch? Klik hier voor de Flyer.

 

Met gastvrije party groet, 

K&M Reunion Moods

Back To Top