skip to Main Content

Alle activiteiten. Bekijk in het totaaloverzicht alle activiteiten die in het wijkhuis plaats vinden.

Aanmelden studieplek jongeren ´Huis van de Westrand´ 

Onderzoek van de jongerenraad heeft uitgewezen dat er dringend behoefte is aan extra studieplekken. Studenten en scholieren die thuis niet over de goede studiefaciliteiten beschikken en die ook niet op school terecht kunnen, kunnen bij één van de zes deelnemende locaties terecht. Let op: Van tevoren moet er gereserveerd worden bij deze locaties.

Studieplek: Huis van de Westrand, Lucasplein 3 Roosendaal.

  • Ma tm Vr van 0900 tot 1700 uur.
  • Ma-Wo-Do van 1900 tot 2030 uur.
  • Reserveren: tel 0165-537297 mail beheer@huisvandewestrand.nl

 

De Fiksclub. Een keer per maand helpen vrijwilligers bij het repareren van huishoudelijk materiaal tot en met computers.

Koersbal is een leuk spel met een wedstrijd element met inspanning en vooral ontspanning

Mindfulness 8 weekse MBCT training. Mindfulness is een eeuwenoude meditatievorm waarin je de kunst beoefent om in het hier-en-nu met volle aandacht aanwezig te zijn. Bij mindfulness leer je om met je aandacht in het heden te zijn zonder dat je jezelf laat afleiden en zonder oordeel naar wat je voelt of denkt.

De NAH Club. We hebben allemaal te maken gehad met een NAH, niet aangeboren hersenletsel (CVA, TIA, hersenbloeding, tumor, trauma, ongeval). Wij zijn lotgenoten en vrijwilligers.

Samen leven inloop is een initiatief van de Geestelijke Gezondheid Zorg West Noord Brabant (GGZ-WNB) en samen met partners zorg- en welzijn uit de regio.

Samenwerkingspartners. Onze partners bieden een wijd scala van maatschappelijke en sociale ondersteuning die u ten diensten staan.

Snuffelmarkt Huis van de Westrand

Zondag 13 februari, 13 maart, 10 april, 15 mei en 12 juni 2022. Kom gezellig snuffelen en/of huur een tafel voor € 5,00.

 

De Social Club. Om eenzaamheid aan te pakken, is het nodig dat je iets onderneemt, kleine stappen. Zo kun je bestaande patronen doorbreken. Je kunt nieuwe mensen leren kennen of bestaande contacten versterken.

Sporten voor vrouwen. Dans, steps, aerobics en verschillende grond oefeningen.

Back To Top