Skip to content

Alle activiteiten. Bekijk in het totaaloverzicht alle activiteiten die in het wijkhuis plaats vinden.

50-jarig jubileum  Stichting Huis van de Westrand

Op 7 september aanstaande is het precies vijftig jaar geleden dat de Stichting voor Samenlevingsopbouw Roosendaal-West, werd opgericht. Ook al is het een halve eeuw geleden, nog altijd weten vele bewoners de weg naar het wijkhuis te vinden en staat het er bol van de activiteiten.

Meer weten …..

Aanmelden studieplek jongeren ´Huis van de Westrand´ 

Onderzoek van de jongerenraad heeft uitgewezen dat er dringend behoefte is aan extra studieplekken. Studenten en scholieren die thuis niet over de goede studiefaciliteiten beschikken en die ook niet op school terecht kunnen, kunnen bij één van de zes deelnemende locaties terecht. Let op: Van tevoren moet er gereserveerd worden bij deze locaties.

Studieplek: Huis van de Westrand, Lucasplein 3 Roosendaal.

  • Ma tm Vr van 0900 tot 1700 uur.
  • Ma-Wo-Do van 1900 tot 2030 uur.
  • Reserveren: tel 0165-537297 mail beheer@huisvandewestrand.nl

 

De Fiksclub. Een keer per maand helpen vrijwilligers bij het repareren van huishoudelijk materiaal tot en met computers.

Kumpulan Indische dansmiddag. Een keer per maand op zondagmiddagen worden de Kumpulans georganiseerd het huis van de Westrand te Roosendaal. Kijk op de home pagina voor de muziek. 

Koersbal is een leuk spel met een wedstrijd element met inspanning en vooral ontspanning

Lezingen astronomievereniging Orion, De lezingen vinden gemiddeld een keer per maand plaats en worden verzorgd door professionele gastsprekers of door leden van onze eigen vereniging. Onderwerpen die aan bod komen hebben vooral te maken met ontwikkelingen op astronomisch en weerkundig gebied.

Mindfulness 8 weekse MBCT training. Mindfulness is een eeuwenoude meditatievorm waarin je de kunst beoefent om in het hier-en-nu met volle aandacht aanwezig te zijn. Bij mindfulness leer je om met je aandacht in het heden te zijn zonder dat je jezelf laat afleiden en zonder oordeel naar wat je voelt of denkt.

Training data 2024 volgen

De NAH Club. We hebben allemaal te maken gehad met een NAH, niet aangeboren hersenletsel (CVA, TIA, hersenbloeding, tumor, trauma, ongeval). Wij zijn lotgenoten en vrijwilligers.

Samen leven inloop is een initiatief van Wijzijn Traverse Groep en samen met partners zorg- en welzijn uit de regio.

Samenwerkingspartners. Onze partners bieden een wijd scala van maatschappelijke en sociale ondersteuning die u ten diensten staan.

Schaken in het huis van de westrand. Schaakgroep Westrand o.l.v. Jeffrey Malawauw, schaakt iedere donderdagavond vanaf 19.00 uur in het Huis van de Westrand. Iedere keer een andere
tegenstander. Gratis toegang, vanaf 12 jaar. Alle niveaus zijn welkom. 

Sjoelen in het huis van de westrand. Sjoelclub Amistad Roosendaal o.l.v. Piet Laanen, sjoelt iedere vrijdagmiddag van 13.30 tot 16.15 uur.

Snuffelmarkt Huis van de Westrand. Kom gezellig snuffelen en/of huur een tafel voor € 5,00. 

De Social Club. Om eenzaamheid aan te pakken, is het nodig dat je iets onderneemt, kleine stappen. Zo kun je bestaande patronen doorbreken. Je kunt nieuwe mensen leren kennen of bestaande contacten versterken.

Sporten voor vrouwen. Dans, steps, aerobics en verschillende grond oefeningen.

Sportgroep Westrand Herstel XL

Kosteloos, op een laagdrempelige manier (kick) boksen en/of oefeningen zoals met elastieken, springtouw of gewichtenoefeningen.

TWB Consultatiebureauportgroep

Al tijdens de zwangerschap kan TWB Jeugdgezondheidszorg ondersteuning bieden. Iedere woensdag van 13.30-14.00 uur , kamer 11  in Het Huis van de Westrand.

Back To Top