Skip to content

Social Club 

Of je nu jong bent of wat ouder, het is fijn om mensen om je heen te hebben, met wie je plezier maakt en bij wie je terecht kunt als dat nodig is. Dat kan familie zijn, vrienden of mensen uit de buurt. Sommige mensen hebben moeite om een sociaal netwerk op te bouwen, zij spreken maar weinig mensen en vinden het lastig om zelf ergens op af te stappen. Dit kan bijvoorbeeld komen door financiële problemen, werkloosheid, taalachterstand, scheiding of problemen met gezondheid. Eenzaamheid ligt dan snel op de loer.

 

Linda legt uit en waarom de Social Club zo belangrijk is. 

Om eenzaamheid aan te pakken, is het nodig dat je iets onderneemt, kleine stappen. Zo kun je bestaande patronen doorbreken. Je kunt nieuwe mensen leren kennen of bestaande contacten versterken. Je wordt gezien en gehoord in de Social Club. Een praatje, koffie of thee, gewoon eventjes ertussenuit. Je bent van harte welkom.

Een bakkie doet wonderen………

De Social Club, niets moet tis allemaal oké.

Voel je uitgenodigd en welkom, warmte en gezelligheid kent geen tijd. Iedere vrijdag van 13.00 – 16.00 in het Huis van de Westrand ontmoeten we elkaar. Mocht je meer willen weten bel dan naar 0165 – 537296. We staan je graag te woord.

 

Hartverwarmend en uitnodigend filmje

Back To Top