skip to Main Content

Openingstijden vanaf 4 januari

Alle (groeps)activiteiten welke mogen en kunnen starten volgens de wettelijke richtlijnen, samenwerkingspartners, bewoners en cliënten, kunnen alleen op afspraak in het wijkhuis terecht.

09.00-17.00 uur maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
13.00-17.00 uur woensdag
19.00-22.00 uur maandag, woensdag en donderdag

Let op !
In heel Nederland geldt de avondklok tot woensdag 31 maart 04.30 uur. U wordt geacht niet naar buiten te gaan tussen 21.00 uur ’s avonds en 04.30 uur ‘s ochtends. Uiteraard staat of valt alles steeds met de beslissingen en adviezen van de Overheid, RIVM en Gemeente Roosendaal. Wij hopen op uw begrip en steun in deze voor u en voor ons moeilijke tijden.

Voor incidentele afwijkende dagen en tijden en voor overige informatie neemt u contact op met de beheerder, telefoon: 0165-537296 of email: info@huisvandewestrand.nl

De voordeur blijft op slot, iedereen moet aanbellen.
Bij binnenkomst wordt gevraagd naar de gezondheid, moeten handen worden gedesinfecteerd en houden we 1,5 meter afstand. Indien nodig verstrekken we aanvullende instructies. Het dragen van een mondkapje verplicht in alle ruimtes. Bij het zitten mag het mondkapje af.

Open inloop is voorlopig nog niet mogelijk.
Wij beseffen dat er teleurstelling zal zijn voor de bezoekers, maar we rekenen op uw begrip, want we willen graag iedereen ontvangen op een verantwoorde en veilige manier.

Neemt u contact op met de samenwerkingspartners / wijkspreekuur organisaties voor het maken van een persoonlijke afspraak. Uiteraard staat of valt alles steeds met de beslissingen en adviezen van de Overheid, RIVM en Gemeente Roosendaal. Wij hopen op uw begrip en steun in deze voor u en voor ons
moeilijke tijden.

Het Huis van de Westrand gesloten

  • 2 april                              Goede vrijdag
  • 4 en 5 april                      Pasen
  • 27 april                            Koningsdag
  • 13 en 14 mei                   Hemelvaartsdag
  • 23 en 24 mei                   Pinksteren
  • 24 juli t/m 15 augustus   Zomervakantie
  • 18 dec t/m 2 jan 2022     Kerstvakantie                       

Zorg goed voor uzelf en voor uw naasten.

Bestuur Huis van de Westrand
Sint Lucasplein 3 – 4703 HX Roosendaal – T: 0165-537296 – E: info@huisvandewestrand.nl

Back To Top