Ga naar hoofdinhoud

TTR staat voor Transition Town Roosendaal en de Fiksclub bestaat uit een aantal handige vrijwilligers met goed gereedschap, die eenmaal per maand op een zaterdagmiddag bij elkaar komen om binnenlopende bezoekers gratis te helpen met het repareren van hun kapotte spullen.

Een keer per maand helpen vrijwilligers bij het repareren van huishoudelijk materiaal tot en met computers. Hiermee krijgen deze materialen vaak een tweede leven en dat is weer goed voor het milieu.

Op 12 februari, 12 maart, 9 april, 7 mei en 4 juni staat de  Roosendaalse TTR Fiksclub tot uw dienst in het Huis van de Westrand, St. Lucasplein 3, tussen 14.00 tot 16.30 uur.

U dient zich van te voren aan te melden via mail aan info@ttroosendaal.nl of via 06 4140 0716. U krijgt dan de tijd te horen waarop u kunt komen. Een mondkapje is verplicht bij heen en weer lopen. Een coronatoegangsbewijs (QR-code) is niet nodig.

LET OP!! In verband met corona gelden de volgende regels:

  1. Vanzelfsprekend: blijf thuis bij elk vermoeden van een mogelijke coronabesmetting.
  2. Kom als het kan met één persoon.
  3. Een mondkapje is verplicht bij heen en weer lopen.
  4. Een QR-code is niet nodig.
  5. We noteren uw naam en telefoonnummer, en de vrijwilliger die u heeft geholpen.
  6. Ga meteen weg als u klaar bent.
  7. Als u binnen twee weken na de Fiksclub in quarantaine moet gaan, moet u ons bellen.
  8. Wij bellen u als daar reden voor is.
  9. Drie weken na de Fiksclub vernietigen we uw persoonsgegevens

Heeft u nog zo’n oude PTT-telefoon met een draaischijf, het overbekende grijs-crème type T65 waar vroeger iedereen mee belde? Wij willen die ombouwen tot ‘Wonderfoons’: telefoons die oude liedjes laten horen als je de hoorn van de haak neemt. Dementerenden hebben zo weer even letterlijk contact met vroegerWonderfoons zijn een groot succes in verzorgingshuizen.

Meer over de Fiksclub TTR

 

 

In het volgende overzicht kunt u enkele dagen voor de bijeenkomst al zien welke reparateurs aanwezig zullen zijn. Klik op het overzicht. Er kan natuurlijk op het laatste moment iets tussen komen…

We zien u graag op één van de Fiksclub bijeenkomsten. Een en ander is natuurlijk onder voorbehoud.

Back To Top