skip to Main Content

De wijkzuster in de wijk Westrand Roosendaal

Hallo allemaal, mijn naam is Sandy van Schendel en ik ben werkzaam als wijkzuster. De wijkzuster is het aanspreekpunt op het gebied van welzijn, zorg en wonen in de wijk.  Ze bemiddelt en ze is voor u de verbindende schakel.

 

 

 

 

Kunt u wel wat ondersteuning gebruiken ? Denkt u dat een familielid misschien extra zorg nodig heeft ? Of maakt u zich zorgen over iemand ? Ik help u graag verder.

Als onafhankelijke spil in de wijk, ken ik uw woonomgeving, de lokale welzijnsvoorzieningen en de zorgaanbieders. Ik kom langs en kijk naar uw wensen en behoeften. We bepalen samen welke ondersteuning het meest passend is. Ik bied ondersteuning aan iedereen in de breedste zin van het woord. Er is geen zorgindicatie of eigen bijdrage nodig om een afspraak te maken.

Ik werk samen met veel andere partijen en ben onderdeel van het netwerkteam in de Westrand. We hebben iedere dinsdagochtend van 10.30 -12.00 uur spreekuur in het Huis van de Westrand. Geheel vrijblijvend mag u langskomen en iemand spreken om uw zorg of probleem te vertellen. Zie ik u daar?

Naast wijkzuster ben ik wijkverpleegkundige voor een grote zorgorganisatie Surplus genaamd. Ik ben bereikbaar via de wijkzustertelefoon nummer 0165-546613 of  via mail  sandy.vanschendel@surplus.nl  Natuurlijk ziet u mij regelmatig in de wijk en/of in het Huis van de Westrand.

Hartelijke groetjes!

Back To Top